Despre Noi

Despre Noi

Scoala auto Targu Mures a fost infiintata inca din anul 1997 avand ca obiect de activitate instruirea viitorilor soferi din judetul Mures. De asemenea, detinem si un punct de lucru in orasul Reghin.

Pregatim cursantii pentru obtinerea categoriilor AM, A1, A2, A, B, C, CE, D.

La sediul firmei asiguram conditiile necesare pentru o buna pregatire teoretica a viitorilor conducatori auto, (legislatie si mecanica).

Scoala de soferi dispune de motociclete, autoturisme diversificate, camioane cu remorci, autobus, in vederea pregatirii practice si totodata de personal specializat cu o experienta deosebita in domeniu.

Scoala de soferi Doru AutoActiv Targu Mures isi mentine un nivel ridicat al serviciilor prin starea perfecta de intretinere a autoturismelor.

Scoala noastra auto din Targu Mures si Reghin se face remarcata prin faptul ca este scoala de soferi cu o rata de promovabilitate ridicata. Dedicatia colectivului nostru, dotarile salilor de pregatire teoretica, experienta cumulata a instructorilor si dedicatia pentru pregatirea fiecarui elev in parte astfel incat sansele de promovare la sustinerea examenului sa fie cat mai mari se vad in statisticile acestei scoli de soferi.

Fie ca va ganditi pentru prima data sa urmati cursurile unei scoli de soferi, fie ca sunteti deja un sofer care doreste sa isi imbunatateasca calitatile, scoala noastra de soferi va garanteaza o instruire de nivel profesional care sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. Parcul auto al scolii noastre  este unul extrem de variat iar echipamentele pedagogice sunt de ultima generatie.

Instructorii angajati ai scolii, selectati dintre cei mai buni, cu rezultate bune si foarte bune, sunt instructori care manifesta multa seriozitate cumulata cu experienta in pregatirea cursantilor.